ONTDEK VOORNE-PUTTEN

EILAND VOL CONTRASTEN 

Voorne-Putten is nog niet platgelopen door massatoerisme. Het is hier écht mooi, met brede zandstranden, unieke natuurgebieden en pittoreske dorpjes als Oudenhoorn, Zwartewaal en Nieuwenhoorn. Het historische Brielle en Hellevoetsluis zijn echt een bezoekje waard. En met een beetje geluk spot je onderweg één van de Voorne-Putten ‘Big Five’. Wat let je? De paden op, de lanen in!

brielle_coh

Beleef Brielle

 17 min  45 min 

Brielle, een historische vestingstad met één van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. Wat ons betreft een must-visit! Je vindt hier meer dan 400 monumenten en een onuitwisbare geschiedenis - 'op 1 april (1572) verloor Alva zijn Bri(e)l'. Maar er is meer: historische gebouwen, winkels, galeries, restaurants, musea, een bruisende haven en toegang tot het Brielse meer. Ideaal voor fiets- en wandeltochten vanuit ons hotel en slechts 15 minuten rijden.

Tip: Ga met een lokale stadsgids op pad in Brielle. Klik hier om je wandeling te boeken.[url naar pagina]

carlton-oasis-alpcaworld

AlpacaWorld Brielle

 19 min  47 min 

Altijd al eens willen wandelen met alpaca’s?

Bij Alpaca-World-Brielle is het mogelijk (wél onder begeleiding).

Geniet 1,5 uur lang van het gezelschap van de alpaca’s.

Tip: neem een goed gevulde picknicktas mee voor onderweg. 

PODCASTWANDELING

Voor de podcastfans: wandel door het prachtige Nissewaard-landschap terwijl je luistert naar literaire voordrachten. Dichters, vertellers en muzikanten delen hun werk in deze podcastwandeling. Tijdens de 5 kilometer lange tocht door Bernisse, Geervliet en Heenvliet zijn er stops om te luisteren naar mooie verhalen. Je koopt de route voor slechts €2,50 bij ons in de shop. carlton-oasis-oostvoorne-jpg

DE BESTE STRANDEN VAN VOORNE-PUTTEN


Maasvlaktestrand | Quackstrand| Badstrand Rockanje | Strand OostvoorneMEER CARLTON OASIS

carlton-oasis-hotel-430x240-kamers

EEN OVERNACHTING

Rotterdam uitgespeeld? Duik rechtstreeks je bed in bij het Oasis, dát is pas lekker ‘thuis’komen.

kamer-overzicht-ingang-roam

LEKKER ETEN BIJ ROAM

Bij ROAM zit je goed voor wereldse gerechten mét een twist. Geniet van een uitgebreid diner, bereid door chef-kok Wesley Leder

desert-inn-pub-ingang-drinks

COCKTAILS & FUN!

Vóór je onder de wol kruipt, nog snel de pub in duiken? Klinkt als een plan! Ontdek lokale biertjes en waag je aan onze homemade cocktails.

Cookie-instellingen