ontdek-rozenburg

CARLTON OASIS: 4-STERRENHOTEL ROZENBURG


Voormalig Maaseiland Rozenburg heeft een centrale plek in het Rotterdamse havengebied. Deze groene parel gaat ieder voorjaar ‘in bloei’. Je kunt dan genieten van natuur, water, het dorp en de haven. En werkplek maar ook zeker een plek om van de natuur te genieten. Een onderdeel van Rozenburg is De Landtong, waar je een ware groene oase tegenkomt. Om de paar stappen is er een nieuwe ontdekking: zwermen trekvogels, oerkoeien in een meertje, galopperende wilde paarden.KOMT TOT RUST BIJ CARLTON OASIS ROZENBURG


Ook langs de oever is er volop leven. Door eb, vloed en de wisselwerking van zout met zoet water groeien er verschillende schelpen en waterplanten. Een steur, wel zes meter lang, waar zalmen en palingen kunnen worden gespot. Als bij eb de slibplaten droogvallen, liggen er vaak zeehonden op uit te rusten van de jacht.

hotel rozenburg kamer
wellness hotel rozenburg
hotel rozenburg fitness

DE LANDTONG: WAAR NATUUR EN INDUSTRIE SAMENKOMEN

Aan de andere kant is Rozenbug omringd door havens en industrie: kilometers glimmende buizen, chromen torens en lichten van de raffinaderijen fonkelen rondom. Zo nu en dan schiet er een metershoge rode vuurtong uit een van de torens. Het contrast tussen de ruige natuur en de industrie kan hier bijna niet groter. Dit gebied ontdekken kan te voet, per fiets of de auto.


Je ontdekkingstocht kan van start gaan bij het Carlton Oasis hotel. Met fietsverhuur, gratis parkeergelegenheid, picknick to-go en routekaarten kan het avontuur beginnen. Het hotel beschikt over 139 hotelkamers zoals Superior kamers, Deluxe kamers en Suites. Voor ieder wat wils. Als u heerlijk uitgerust de volgende dag zit te ontbijten in ons restaurant dan kan de werkdag of verkenningstocht beginnen. Boek snel en laat deze mooie kans niet schieten.

MAAK JE VERBLIJF COMPLEET

coh-_-kamers

KAMERS

Ontdek onze fijne kamers. Wat jouw smaak of behoefte ook is, we hebben altijd de perfecte kamer voor jou en jouw gezelschap.

flexwerken-ingang-roam

ROAM

In ROAM ben je op élk moment van de dag welkom. Schuif aan in het restaurant, zoek de reuring op aan de bar, relax bij de haard: het kan hier allemaal.

oasis-homepage-omgeving-verkennen-ingang

OMGEVING

De omgeving van het Carlton Oasis is verrassend veelzijdig. Natuur, historie, stad, cultuur – je kunt hier alle kanten op.

Cookie-instellingen