IK WIL

DE OMGEVING VERKENNEN

Lekker eropuit? De omgeving van het Carlton Oasis is verrassend veelzijdig. Natuur, historie, stad, cultuur – je kunt hier alle kanten op. Wordt het een fietstocht langs de stranden en historie van het eiland of ga je het bruisende Rotterdam in?

carlton-oasis-home-fietsen

ONTDEK VOORNE-PUTTEN 

‘Ons’ eiland is nog niet platgelopen door het toerisme. Van de nog ongerepte natuur tot de pittoreske dorpjes en uitgestrekte zandstranden: het is hier echt prachtig.carlton-oasis-home-rotterdam-v2

BEZOEK ROTTERDAM 

In het bruisende Rotterdam is zóveel te zien en te doen. Geniet van kunst en architectuur, musea en winkels en de talloze gezellige cafés en leuke restaurants.oasis-homepage-omgeving-verkennen-ingang

ZOVEEL TE BELEVEN

DOEN IN EN OM SPIJKENISSE

carlton-oasis-fluisterboot

De Fluisterboot

Zin om het water op te gaan? Stap aan boord van de Fluisterboot ‘de IJsvogel’ en laat je verrassen. De open rondvaartboot vertrekt vanuit het historische centrum van Spijkenisse en neemt je mee naar de prachtige polders, inclusief een wijngaard aan de rand van de stad.

boekenberg-_-coh

Boekenberg

De Boekenberg is de grootste boekenkast van Nederland. Dit opvallende gebouw met een glazen puntdak is ontworpen door architect Winy Maas, bekend van de markthal in Rotterdam. Alleen dáárom al het bezoeken waard! Wandel na afloop nog even het centrum van Spijkenisse in, waar je verschillende leuke winkels vindt.

carlton-oasis-theather-de-stoep

Theater de Stoep

Zin in een avond vol entertainment? Ontdek Theater de Stoep, dé plek voor cabaret, musical, concert, toneel, komedie, dans, opera, ballet en jeugdtheater. 

carlton-oasis-faciliteiten-fietsverhuur-image

Leuke fietsroutes voor jou

sports-health-center-_-carlton-oasis-spijkenissse

OPLADEN NA EEN DAG VOL AVONTUUR

Na een avontuurlijke dag in de omgeving is het wel heel lekker ‘thuis’ komen in het Oasis. Schuif aan in het sfeervolle ROAM voor een heerlijk diner, zoek de gezelligheid op aan de centrale bar of plof relaxed neer bij de haard. Maak je vervolgens op voor een avond ‘fun & games’ in de Desert Inn Pub. Proost!

carlton-oasis-landingspagina-dineren-2

ROAM

Een coffee to go voor je fietstocht of nadien lekker neerploffen op ons terras? In ROAM ben je op élk moment van de dag welkom.

carlton-oasis-spijkenisse-desert-inn-pub-electric-darts-v3


COCKTAILS & FUN!

Duik na jullie high tea nog even de pub in! Hier proef je onze homemade cocktails, de lekkerste lokale biertjes én geniet je van een gezellige game night (zei iemand karaoke?).

Cookie-instellingen