MEETINGS & EVENTS

Op zoek naar een locatie voor jouw zakelijke meeting, training of evenement? Of heb je privé iets te vieren of om bij stil te staan? We hebben voor ieder type gelegenheid een fijne ruimte. Intiem of lekker groots uitpakken: het kan hier allemaal. En: jouw event is bij ons altijd maatwerk. Je krijgt hier één eventmanager toegewezen, die zich net zo verantwoordelijk voelt voor het slagen van jouw evenement als jij. 

carlton-oasis-meetings-events-1
 • 13 zalen & ruimtes
  13 zalen & ruimtes
 • Altijd maatwerk
  Altijd maatwerk
 • 1 Event Manager
  1 Event Manager
 • Gratis parkeren
  Gratis parkeren
 • Goed bereikbaar
  Goed bereikbaar
 • Aandacht voor lekker eten
  Aandacht voor lekker eten
 • Blijven  slapen
  Blijven slapen
 • Fun & games
  Fun & games
carlton-oasis-meetings-events-onze-ruimtes-zalen-1-v2
carlton-oasis-meetings-events-onze-ruimtes-zalen-2-v2
carlton-oasis-meetings-events-onze-ruimtes-zalen-3-v2
carlton-oasis-meetings-events-onze-ruimtes-zalen-4-v2
carlton-oasis-meetings-events-onze-ruimtes-zalen-5-v3

ONZE RUIMTES
& ZALEN

Van de multifunctionele ‘Hub’ zalen waar je in alle rust kunt vergaderen, tot het sfeervolle BLOOM dat zich perfect leent voor een borrel, high tea of feestje: iedere ruimte en zaal heeft hier een eigen karakter. 


Onze vergaderruimtes zijn van alle faciliteiten voorzien, de koffie is hier écht goed en de lunch en snacks onderscheidend lekker. Maar vergaderen in het Oasis betekent óók: pauzes en break-outs in de sfeervolle lobby, na afloop borrelen en eten in ROAM én stoom afblazen tijdens vermakelijke groeps-games in de pub. Wat dacht je van een potje reuze-tafelvoetbal, met ál je collega’s? Doe gerust een aanvraag voor een offerte op maat.

ARRANGEMENTEN

Vergaderen in het dynamische havengebied? Maak het jezelf makkelijk en kies voor een all-in vergaderarrangement, voor een halve óf hele dag. We nemen alles voor je uit handen en kunnen een heerlijke lunch voor je verzorgen. Onze arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen.

ALTIJD INBEGREPEN BIJ CARLTON OASIS • Gratis parkeren
 • Ontvangst met koffie, thee en lekkernij
 • Break met nog meer lekkers
 • Onbeperkt gebruik van drankjes in de Hub Lounge (koffie, thee, water en div. frisdranken)
 • Scherm en flipover incl. stiften
 • Pen en papier
 • Meeting kit 
 • Wifi uiteraardPrijzen gelden voor 2024
Zaalhuur v.a. € 250,-
carlton-oasis-meetings-events-4-uur-v2

4-UURS ARRANGEMENT

EEN HALVE DAG V.A. 10 PERSONEN


Gedurende een halve dag nemen wij alles voor je uit handen. En of je voor de ochtend of middag gaat is helemaal aan jou. Naast uitstekende zakelijke faciliteiten, profiteer je in het Oasis óók van de aanwezigheid van onze lounge, restaurant Roam én onze Desert Inn pub.


€ 29,00 p.p. (excl. zaalhuur)

€ 52,50 p.p. (incl. lunch) (excl. zaalhuur)

carlton-oasis-meetings-events-8-uur

8-UURS ARRANGEMENT

EEN HELE DAG V.A. 10 PERSONEN


Maak het jezelf makkelijk en kies voor een all-in vergaderarrangement voor een hele dag. Naast uitstekende zakelijke faciliteiten, profiteer je in het Oasis óók van de aanwezigheid van onze lounge. Dit arrangement is incl. een uitgebreid lunchbuffet voor alle deelenemers in restaurant Roam.


€ 59,00 p.p. (excl. zaalhuur)

EEN BIJEENKOMST OP MAAT

WIJ DENKEN MET JE MEE 


Als je iets organiseert, wil je dat jouw gezelschap blij is met wat je geregeld hebt. Of beter nog: een beetje onder de indruk is. Omdat het nét even anders dan anders is allemaal. Door die écht lekkere lunch, inspirerende setting of originele, extra faciliteiten. Rechtstreeks én met één contactpersoon schakelen, die zich ook nog eens flexibel opstelt, is dan wel zo prettig. Je krijgt hier dan ook één Event Manager toegewezen, die zich net zo verantwoordelijk voelt voor het slagen van jouw evenement als jij. Dan weet je zeker dat het goedkomt. 


Vul jouw gegevens en wensen hieronder in en we nemen contact op!

MAAK JE VERBLIJF COMPLEET

carlton-oasis-meetings-events-pub-teaser

DESERT INN
PUB

Combineer werken en teambuilding en duik na jullie meeting of training de pub in. Wat dacht je van een potje reuze-tafelvoetbal, met ál je collega’s?

carlton-oasis-meetings-events-roam-teaser

RESTAURANT
ROAM

Vanuit Glasshouse wandel je zó de vloer van ROAM op. Hier plof je neer tijdens break-outs, geniet je van allerlei lekkers in de pauzes, klets je nog even na aan de bar óf schuif je aan voor een goede maaltijd.

carlton-oasis-meetings-events-overnachten-teaser

BLIJF LEKKER
SLAPEN

Vermijd files, blijf een hapje eten en maak het jezelf nog comfortabeler: blijf lekker slapen.

Cookie-instellingen