GENIET VAN EEN LUXE HIGH TEA!

Bubbels en heel veel lekkers!


Jouw high tea begint met een heerlijk glaasje bubbels waarmee jullie lekker kunnen proosten op een gezellige middag samen met vriendinnen, collega's of familie. Alles komt voorbij van heerlijke belegde broodjes vis / vlees en vegetarisch beleg, English scones maar ook muffins en diverse zoete hapjes worden niet vergeten! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke middag! De high tea kost € 26,50 per persoon.


Wil jij deze high tea boeken? Reserveer dan online!

breakfast-included-1

Kom jij gezellig high tea'en?!

Een heerlijke high tea voor € 26,50 per persoon

  • Een glaasje bubbels
  • Lekkernijen van verse scones, sandwiches, zoete tot bladerdeeg hapjes
  • Onbeperkt theeleuten


Reserveer een tafel voor de heerlijke high tea!


Aanbetaling

Voor onze High Tea vragen wij een aanbetaling te doen van 50% van de reserveringswaarde. Wij sturen een betaallink per e-mail waarmee via iDeal betaald kan worden. Wijzigingen en annuleringen kunnen tot 24 uur voor aanvang worden doorgeven.

coh-high-tea-660-x-590-px

"Heerlijk uitgebreid en nergens zo speciaal"

Review via Resengo


Een heerlijke high tea geboekt met vriendinnen en wat was die uitgebreid! Nergens hebben wij de high tea zo ervaren als in de brasserie van het Carlton Oasis hotel. Alles was vers en de extra drankjes maakte de high tea tot een succes.

coh-high-tea-bubbels-660-x-590-px

"Echt vijf sterren waard!"

Review via Google


De high tea is vers en heel veelzijdig. Voor ieder wat wils ook als je niet zo van zoetige hapjes houdt! De high tea was helemaal naar wens en zeker mijn vijf sterren waard! Echt om aan te raden!

coh-high-tea-foto-660-x-590-px

"Wat een feestje, we hebben genoten"

Review via Tripadvisor


Een verborgen pareltje maar helemaal de moeite waard om te boeken. De high tea is ruim opgezet met veel diversiteit. We hebben onwijs genoten! Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug naar het Oasis voor de high tea.

BOEK EEN HIGH TEA


Dagelijks geopend van

07:00 tot 21:00 uur


Curieweg 3

3208 KJ Spijkenisse

T +31 (0)181 62 52 22

info@restaurantroam.nl

Cookie-instellingen