ONTDEK, PROEF & BELEEF

In het bruisende Rotterdam is er altijd iets te beleven. Proef en beleef de Markthal, wandel langs de unieke kubuswoningen of geniet van de wind door je haren tijdens een ‘ritje’ in de watertaxi. Meer zin om te shoppen? In de Koopgoot en op de Lijnbaan vind je de mooiste winkels. Voor lekker eten en borrelen zit je goed op het Stadhuisplein én in de Witte de Withstraat. Of pak gezellig een terrasje in de Oude Haven.


Bekijk hieronder wat zeker een bezoekje waard is.

coh-markthal

MARKTHAL

 28 min  1 uur 8 min 

Een bezoek aan Rotterdam? Zet de Markthal dan zeker op je lijstje. Een spectaculair gebouw met heel veel lekkers om te proeven. Ga je voor de bekende smaken of wordt het een culinaire ontdekkingsreis? Wereldwijd behoort de Markthal tot de top 10 hotspots. Kom het zelf beleven!

coh-kubuswoningen

KUBUSWONINGEN

 28 min  1 uur 8 min 

Niet te missen: de Kijk-Kubus woningen in Rotterdam. Hier krijg je met uniek ontworpen, handgemaakt meubilair een goede indruk van het leven in deze opvallende kubuswoning met schuine wanden.

coh_-rotterdam

Erasmusbrug

 27 min  1 uur 7 min 

De 800 meter lange Erasmusbrug verbindt het noorden en zuiden van Rotterdam. De beste manier om deze brug te bewonderen? Een vaartocht met Spido! Ontdek Rotterdam vanaf het water en geniet óók van het uitzicht op de iconische brug.


MEER CARLTON OASIS

carlton-oasis-hotel-430x240-kamers

EEN OVERNACHTING

Rotterdam uitgespeeld? Duik rechtstreeks je bed in bij het Oasis, dát is pas lekker ‘thuis’komen.

kamer-overzicht-ingang-roam

LEKKER ETEN BIJ ROAM

Bij ROAM zit je goed voor wereldse gerechten mét een twist. Geniet van een uitgebreid diner, bereid door chef-kok Wesley Leder

desert-inn-pub-ingang-drinks

COCKTAILS & FUN!

Vóór je onder de wol kruipt, nog snel de pub in duiken? Klinkt als een plan! Ontdek lokale biertjes en waag je aan onze homemade cocktails.

Cookie-instellingen