hotel-rotterdam

4-STERREN HOTEL MAASHAVEN

DE MAASHAVEN ALS UITGAANSGELEGENHEID

Rotterdam is als havenstad onlosmakelijk verbonden met de Maas. De Maashaven is dan ook een van de havens van Rotterdam. De Maashaven ligt nabij de Rijnhaven en de oude wijk Katendrecht. Het dient als een ligplaats voor binnenvaartschepen. Maar ook bevindt zich hier de oude Graansilo die is omgebouwd tot evenementen locatie en uitgaansgelegenheid de Maassilo. Een mooi stukje Rotterdam dat zeker een bezoekje waard is.

hotel-boeken-botlek
hotel-boeken-nabij-botlek
botlek-hotel

BOEK JOUW ARRANGEMENT BIJ HOTEL MAASHAVEN

Bent u van plan de Maashaven in Rotterdam te bezoeken? Zoek dan niet verder naar een hotel en laat u verrassen door al onze mogelijkheden.Hotel Carlton Oasis zit buiten het drukke centrum met gratis parkeergelegenheid en een uitgebreid Health Center met binnenzwembad, sauna, stoombad en fitnessfaciliteiten. Ook onze bar en restaurant staan voor no nonsens, gewoon goed en lekker eten. Wij zorgen dat gasten zich echt ‘te gast’ voelen en kunnen genieten van hun verblijf. Binnen 25 minuten bevindt u zich op dit mooie stukje van Rotterdam en kan het werk of de ontdekkingstocht beginnen.

MAAK JE VERBLIJF COMPLEET

coh-_-kamers

KAMERS

Ontdek onze fijne kamers. Wat jouw smaak of behoefte ook is, we hebben altijd de perfecte kamer voor jou en jouw gezelschap.

flexwerken-ingang-roam

ROAM

In ROAM ben je op élk moment van de dag welkom. Schuif aan in het restaurant, zoek de reuring op aan de bar, relax bij de haard: het kan hier allemaal.

oasis-homepage-omgeving-verkennen-ingang

OMGEVING

De omgeving van het Carlton Oasis is verrassend veelzijdig. Natuur, historie, stad, cultuur – je kunt hier alle kanten op.

Cookie-instellingen